Un produs revolutionar – uleiul de argan

Uleiul de argan provine din fructele copacului argan care creste in zonele aride ale Africii de Nord, mai exact in Maroc. De-a lungul timpului uleiul de argan a fost folosit in domeniul cosmetic si culinar, insa abia in ultimii 5 ani i-au fost recunoscute calitatile cu adevarat, in special in zona cosmetica. De la 2 produse din ulei de argan in 2007, in 2011 piata deja explodase, ajungandu-se la peste 100 de produse diferite.

In ceea ce priveste utilizarea uleiului de argan in cosmetica, mai ales cand uleiurile esentiale sunt in top cand vine vorba de cele mai dorite produse cosmetice, putem spune ca acest produs este unic prin proprietatile sale. El se regaseste printre putinele produse cosmetice care se pot folosi in acelasi timp pentru fata, corp si par.

Printre calitatile sale remarcabile trebuie sa evidentiem acizii grasi Omega 6 si Vitamina F, care au rolul de a vindeca rani si de a cicatrica si astfel este recomandat persoanelor care au probleme cu acneea. Totodata ajuta la regenerarea tesuturilor si impiedica formarea de pustule si puncte negre, atenueaza roseata, estompeaza petele si reda stralucirea naturala a tenului,

Dupa cum spuneam si mai inainte, uleiul de argan este folosit si pentru tratarea parului deteriorat si afectat de agentii chimici din vopsele in vederea intaririi si insanatosirii firului de par de la varf pana la radacina. Acest ulei nu este deloc gras, ca atare parul nu va ramane lucios dupa aplicare pentru ca firul de par il va absorbi in totalitate.

Eu am folosit acest produs si mi s-a parut minunat. Mi-a rezolvat problema parului incalcit si deteriorat la varfuri, nu trebuia sa imi tund varfurile la fel de des ca inainte. Plus ca parul ramane fin, alunecos dar nu lucios-gras. Pentru corp, am sesizat ca aveam pielea mult mai fina, iar mainile nu imi mai erau la fel de uscate.

Desi este un produs deloc ieftin, vi-l recomand cu placere, ganditi-va doar ca rezolvati 3 probleme dintr-un singur produs.

 

 

 

 

Produs recomandat: