Ultimul trend: pistruii

Cele care au pistrui, nu ii suporta, dar sezonul acesta pistruii sunt in trend, iar make-up artistii ii realizeaza pe orice chip. Noul trend este foarte iubit de vedete si fotomodele, fiind adoptat de cele mai mari case de moda. Explicatia sta in faptul ca pistruii sunt asociati cu tineretea si frumusetea naturala. Si cum specialistii in beauty vin intotdeauna in intampinarea dorintelor femeilor, au aparut produse speciale care sa ajute la desenarea pistruilor .
Este vorba de un creion special pentru pistrui care creeaza un efect 3D, dar se pot realiza si cu ajutorul altor obiecte de make-up pe care le aveti in trusa de machiaj. Iata cum se creeaza pistruii: cu un creion pentru sprancene cu cateva tonuri mai deschise decat sprancele dumneavoastra aplicati puncte fine si inegale de jur imprejurul nasului, dar nu si pe obraji. Apoi, cu varful degetului, estompati punctele create cu creionul dupa care aplicati un strat de pudra si apoi veniti cu un blush pentru a completa look-ul. Si, pentru ca si in make-up se potriveste „less is more”, buzele trebuie sa fie naturale, pentru a crea un look fresh.

Pistruii sunt punct mici de melanina, pigmentul care ne ajuta sa ne bronzam. Acestia nu sunt daunatori s apar de cele mai mult ori pe fata sau pe brate. De obicei, apar in perioada adolescentei si dispar o data cu inaintarea in varsta. Insa, daca va doriti un look fresh, puteti alege sa va creati singure pistruii.