Ultima inventie care reduce cearcanele

Jennifer Aniston este un icon atat in lumea filmului, cat si in cea a fashion-ului si mai ales in sectorul de beauty. Intotdeauna o aparitie stilata, eleganta si cu un ten luminos si peste care parca timpul nu lasa urme, Jennifer Aniston este coproprietara unei firme de cosmetice care a lansat un tratatment pentru ochi care arata precum un film transparent care se aplica peste zona inflamata de sub ochi si actioneaza timp de 16 ore. Este o inventie high-tech, considerata de specialisti revolutionara si cu efecte vizibile. Practic, este o banda extrem de subtire, asemenea unei role fotografice, fabricata din polimeri care are rolul sa stranga pielea, apoi sa o faca moale si sa o netezesca, reconturand-o si reducand aspectul de piele incretita, lasata si umflata.
Ingredientul activ este un polimer, un lant a mai multor molecule, insa noutatea nu consta in aceasta combinatie deoarece in industria cosmetica deja se cunoaste actiunea benefica a polimerilor, ci in puterea mare de actiune pe care produsul o are asupra tenului. Acest tratament garanteaza ca pungile atat de inestetice de sub ochi vor disparea pentru maximum 12 ore, insa nu ofera garantia ca efectul va fi de durata. Totusi, este un produs revolutionar foarte indragit de vedetele de la Hollywood si nu numai.
Pentru a nu fi nevoie, insa, sa apelati la acest tip de tratament, trebuie sa acordati o atentie speciala ingrijirii tenului si a zonei ochilor. Un masaj facial regulat, o masca intens hidtratanta pot face minuni si pot reduce, la randul lor, aspectul inestetic din jurul ochilor.