Trend 2014-Pompadour style

RANYSXInCTpl 1a32a4258ef3e9d6e26eb8c5066b1d67 download pompadour

Anul 2014 in materie de hair style poate fi considerat un an al revenirilor, dar bineinteles cu un touch actual. Una dintre cele mai cunoscute tunsori este Pompadour. Intra-devar, numele vine de la bine-cunoscuta Madame de Pompadour, amanta regelui Ludovis al XV-lea care a avut un cuvant de spus in ceea ce priveste moda secolului al XVIII-lea, fiind un adevart trend-setter al acelor vremuri.
In special femeile si-au coafat astfel parul, iar din 1950, Elvis Presley readuce coafura in lumina reflectoarelor si incepe sa fie adoptata de tot mai multi tineri. Bineinteles, anul 2014 aduce ceva schimbari fata de clasicul Pompadour Style parul din partea superioara a capului fiind mai lung si dat spre spate, iar lateralele fiind tunse gradual.
Trebuie sa stiti ca acest tip de coafare este ideal pentru orice fizionomie si varsta, este un stil flexibil, iar lungimea parului poate varia in functie de preferinte.
Acest tip de hair style pentru barbati este preferatul vedetelor din toata lumea printre care se numara Justin Timbarlake, David Beckham, fiind prezent, de asemenea, in toate fashion show-rile marilor case de moda. Atunci cand doriti sa aveti o astfel de tunsoare, este indicat sa tineti cont de sfaturile stilistului dumneavoastra care va identifica exact lunginea cea mai potrivita astfel incat sa fiti avantajati de stilul Pompadour. Sfatul meu este sa mergeti sa va tundeti partea din spate si din lateral a parului o data pe luna pentru a avea un look ingrijit.