Ombre versus Sombre- Care ti se potriveste cel mai bine?

ombre2sombre 10177304_301756969997418_7250310934737013918_n ombre-hair Ombre_Sombre_Collage

Ai auzit de termenul de sombre? Ei bine, daca ombre- acel efect de par mai deschis spre varfuri cu mai multe tonuri decat radacina- a fost in trend anii trecuti, anul acesta se constata o tendinta catre naturalitate si apare termenul de sombre care presupune deschidrea suvitelor cu doar doua, maximum trei tonuri mai mult decat radacina. Se poate spune ca denumirea sa vine de la “softer ombre”, lucru vizibil in diferenta mai putin contrastanta dintre radacina si varfuri.
Este un stil pe care il poate adopta orice femeie, se potriveste oricarei tipologii de ten atata timp cat culorile sunt bine alese si cu siguarnta va va ajuta sa aratati mai tinere, conferind un look fresh. Nu spun ca ombre este ‘out of fashion”, pentru ca ar fi gresit, insa anul acesta se constanta ca se pune mai mult accent pe un look natural. Daca ai nevoie de o schimbare, sfatul meu pentru aceasta vara este sa alegi sombre si sa mergi pe tonuri de miere, caramel si blond.
Noul sombre deja este foarte indragit de vedete si adoptat de ulte dintre acestea, insa cele care mi-au atras atentia prin minunatele combinatii cromatice si prin stilul rafinate sunt Rachel Bilson, Jessica Biel si Gisele Bündchen. Fie ca vei purta parul drept sau ondulat, suvitele cu doar cateva tonuri mai deschise decat radacina vor avea rolul de va lumina chipul si de a pune si mai bine in evidenta trasaturile tale.