Obtineti o coafura de vedeta in 4 pasi simpli

Recunosc ca sunt pasionata de tot ceea ce inseamna „red carpet” si urmaresc cu interes defileul vedetelor. Observ cu placere ca exista de fiecare data tendinte noi, insa in domeniul hair-style-ului se poarta din ce in ce mai mult un stil denumit de specialisti laissez-faire look. Iata cum sa obtineti un look exact ca al vedetelor precum Rosie Hutington.
Pasul 1
Practic, parul este lucrat si aranjat pe o parte, in timp ce partea cealalta este usor neglijent pieptanata.
Este important ca parul sa fie foarte bine curatat si sa aiba volum. Parul proaspat spalat se imparte in doua sectiuni. Pe cea pe care se doreste realizarea coafurii si pe care se va aplica un accesoriu se adauga un spray la radacina care sa mentina parul stralucitor si drept.
Pasul 2
Incepe uscarea parului. Se lucreaza pe sectiuni si parul se inclina in partea opusa, se usuca si apoi se aseaza in locul sau. Dupa ce ati uscat parul, aplicati un hairspray. Partea care va fi lasata usor „messy” se prinde cu o agrafa care se aplica peste un servetel.
Pasul3
Adaugam si mai mult volum asa ca se si tapeaza usor parul. Tocmai acesta este secretul acestei coafuri, aspectul usor dezordonat, asa ca aveti grija cum tapati parul incat sa nu il faceti sa arate ca si cum ar fi tapat.
Pasul 4
Inainte de a finaliza coafura, trebuie sa stiti ca este perfecta atat pentru covorul rosu cat si pentru un look cu jeansi si un tricou. Daca doriti sa fie un look glamour, adaugati un accesoriu de par cu strasuri, in cazul in care va doriti sa fie un look de zi, alegeti un accesoriu mai simplu. Aplicati-l pe partea in care ati indreptat parul. Acest look este iubit de catre vedete, purtat in ultima perioada din ce in ce mai multe dintre ele, fiind usor de realizat si foarte chic.