Machiajul ochilor verzi

Tips-uri pentru machiajul ochilor verzi
Ochii verzi, pe cat de frumosi sunt, pe atat de dificil de machiat se pot dovedi a fi. Este nevoie sa gasiti exact tipul de machiaj care sa vi potriveasca. Iata cateva sfaturi pentru un machiaj reusit.
Ochii verzi sunt perfecti cand sunt accentuati cu tonuri calde.
Make-up in tonuri de bronz
Tonurile de bronz si auriu sunt perfecte pentru ochii verzi pentru ca accentueaza nuanta irisului. Aplicati-le cu incredere si veti avea parte de niste ochi frumosi, care vor atrage atentia.

Cupru
La ferl ca si tonurile de bronz, cele de cupru sunt indicate pentru ochii verzi, indiferent de intensitatea acestora.

Tonuri de mov
Mov si verde sunt doua culori care merg foarte bine impreuna. Doamnelor, daca va doriti un machiaj ideal, jucati-va cu tonurile de mov si purple.

Argintiul
O culoare care insa nu este indicata in cazul ochilor verzi este argintiul. Din pacate, aceasta nu are puterea sa puna in evidenta nuanta frumoasa a ochilor, estompandu-le din intensitate.

Eyeline negru
Eyeliner-ul negru este indicat sa fie folosit mai rar in cazul machiajului ochilor verzi, mult mai potrivit fiind eyeliner-ul violet sau mov foarte inchis. \

Make-up-ul verde
Pare ciudat sa aplicati farduri verzi in cazul in care aveti ochii verzi, insa specialistii in make-up spun ca rezultatul poate fi impresionant daca nuanta eyeliner-ului este diferita(mai inchisa sau mai deschisa) decat culoarea irisului.