Machiaj virtual

Cum ar fi sa existe un fel de oglinda magica in care sa va uitati si sa vedeti cum va sta cu un ruj, un eyeliner, blush sau alt produs, fara a-l aplica, insa, pe fata? Pare ceva de domeniul fantasticului, insa un brand extrem de cunoscut in domeniul make-up a facut posibil acest vis. Este, vorba, de fapt de o aplicatie pentru telefoanele mobile recomandata in special make-up artistilor, care le permite acestora, dar si oricarui alt utilizator sa opteze pentru cele mai bune produse cosmetice. In acest fel, puteti incerca toate cosmeticele inainte de a le cumpara.

Toate produsele brandului respectiv sunt continute in aceasta aplicatie, mai putin mascara, fond de ten si pudra bronzanta. Nu este nevoie decat sa incarcati o poza cu fata dumneavoastra si sa selectati diferitele produse care se vor plia sau nu perfect cu tenul dumneavoastra. De asemenea, aceasta aplicatie arata produsele existente in functie de cum va miscati dumneavoastra, prezentandu-va din diferite unghiuri astfel incat sa va faceti o idee cat mai apropiata de realitate si sa optati pentru acele produse care va avantajeaza.
+4Practi
Se pare ca aceasta aplicatie este perfecta pentru toate femeile care iubesc sa se machieze, fiind extrem de realistica. Mai mult, daca veti utiliza aceasta noua palicatie cu siguranta nu veti da gres in ceea ce priveste culorile utilizate pentru machiajul ochilor sau a buzelor.