Look de vedeta in cativa pasi simpli

Corectorul trebuie aplicat cu mare grija pentru a nu se strange in zonele unde ridurile sunt mai pronuntate. Tocmai de aceea este foarte important felul in care aplicati corectorul. Acesta se aplica numai cu o pensula plata, prin presare, fara sa intindeti pielea tragand cu degetele si fara sa estompati prin precare. Dar aceeasi tehnica este imperios necesara si pentru pudra, dupa ce s-a terminat de machiat zona ochilor.

Fondul de ten trebuie aplicat cu degetele, insa nu toate tipurile pot fi intinsa astfel pe piele. De exemplu, cele matifiante isi schimba formula inainte de a fi aplicate, astfel incat ele trebuie intinsa cu ajutorul unei pensule sau a unui buretel.

Se intampla ca fardul sa se intinda sau sa se stranga pe pleoape? Ei bine, e nevoie sa aplicati un primer pentru zona ochilor. Dupa aceea, fardurile vor sta perfect pe ochi.
Acestea sunt doar cateva sfaturi pe care make-up artistii le ofera, dar care, daca sunt urmate, va vor asigura un look desprins din paginile unei reviste.