Ingrijirea parului in timpul verii

Parul se deterioreaza repede, mai ales atunci cand este expus actiunii razelor solare, iar daca veti merge in concediu si veti sta pe plaja, cu siguranta va trebui sa ii acordati o si mai mare atentie. Iar un par stralucitor este un par sanatos. Ca atare, iata cateva sfaturi pentru a avea un par frumos si in timpul verii.
-Un prim pas ar fi sa va cumparati un sampon care contine dimethicone, iar daca firul de par este ubtire, ar fi ideal sa folositi un sampon cu proteine de grau si polimeri. Si, asa cum procedeaza specialistii, clatiti parul cu apa calaie.
-Parul este vulnerabil cand este ud, iar in timpul verii este si mai sensibil. Ca atare, cand il piptanati atat dupa baie, cat si dupa ce ati inotat, folositi o perie cu dinti rari. Asa evitati ruperea acestuia.
-Vara este indicat sa mizati pe un look cat mai natural, mai ales cand mergeti in vacanta de vara la plaja. Daca veti aplica sampon si fixativ, acestea in combinatie cu apa de mare va avea ca rezultat un par imbacsit.
-Uscatorul de par ar fi indicat sa nu fie utilizat in perioada verii, daca insa nu puteti renunta la el, lasati parul sa se zvante macar 15 minute inainte.
-Daca spuma si fixativul nu sunt indicate, celelalte produse pentru hidtratarea parului sunt absolut necesare, Un ulei hidtratant, o masa intens hidratanta sunt vitale pentru ca parul sa arate impecabil in ciuda actiunii nocive a razelor solare.
De asemenea, dupa ce va intoarceti din vacanta ar fi ideal sa mergeti la salon pentru un tratament intensiv al parului.