Eyeliner permanent- o optiune de infrumusetare zilnica

Cum ar fi sa va treziti dimineata si sa nu fie nevoie sa mai aplicati eyeliner pentru ca ochii sunt deja machiati? Ei bine, acest lucru este posibil daca alegeti un eyeliner permanent. Este la fel ca un tatuaj, avand rolul sa sublinieze si sa potenteze frumusetea ochilor dumneavoastra. In functie de doleante, puteti opta pentru un contur al ochilor realizat din doua culori, un contur cu linii fine sau mai groase. Ca si tehnica, eyeliner-ul permanent se realizeaza ca orice tatuaj, presupunand utilizarea unui ac fin cu ajutorul caruia se tatueaza zona de deasupra genelor.

Dar, la fel ca orice operatiune migaloasa, trebuie facuta de un specialist pentru ca in caz contrar pot aparea reactii alergice sau infectii in zona ochilor care cu siguranta nu vor putea fi tratate cu usurinta. Tocmai de aceea este indicat sa alegeti doar saloane atestate, saloane unde este curat si personalul este instruit pentru acest tip de operatiuni.
Machiajul permanent, atat al ochilor cats i al buzelor este frecvent intalnit, avand rolul sa infrumusetete chipul si in acelasi timp sa simplifice ritualul de infrumusetare.