Despre mine

AT-82

Pentru că îmi doresc ca acest blog să fie mai mult o întâlnire între prietene, și nu un blog arid asemănător unei enciclopedii, m-am gândit că ar fi o idee bună să facem cunoștință și să împărtășesc cu voi câteva detalii despre mine și viața mea profesională.

Nu vă voi plictisi cu un cv complet, însă pot spune că până la vârsta de 21 de ani am parcurs etapele vieții ca orice altă persoană. Am absolvit Liceul Dimitrie Cantemir din Onești, urmând ca pașii să mă aducă în București pentru a frecventa și absolvi cu succes cursurile Academiei de Studii Economice. Dorința de a fi independentă și de a mă ocupa de un domeniu care îmi aducea satisfacție m-au determinat să îmi deschid o firmă de distribuție a produselor profesionale pentru centre de înfrumusețare și SPA. Bazele firmei au fost puse încă din vremea studenției, mai exact din anul 2006.

Dedicată domeniului și determinată să îmi depășesc limitele profesionale am investit timp și efort pentru a dezvolta firma, aceasta maturizându-se odată cu mine. În prezent, mă mândresc cu faptul că firma deschisă de un student entuziast este acum o companie recunoscută pentru profesionalismul și calitatea echipamentelor și produselor cosmetice furnizate în saloane de înfrumusețare din București și din toată țara. Iar entuziasmul a rămas neschimbat!

Pentru a fi sigură că înțeleg toate inovațiile din domeniu și că am acces la informațiile ce vin la pachet cu tehnicile noi, am ales să mă specializez în domenii precum cosmetică, coafură, manichiură-pedichiură, unghii tehnice și make-up. De-a lungul anilor am participat și absolvit cursuri și training-uri în toate aceste domenii, devenind nu numai stăpână pe materiile studiate, ci pe puterea de a face cele mai bune alegeri când vine vorba de cele mai noi echipamente și produse din domeniul înfrumusețării. Calitatea trebuie să primeze în absolut tot ceea ce întreprind și de aceea am vrut să înțeleg fiecare treaptă a business-ului meu.

Având acces la toate aceste informații și tehnici am decis să deschid acest blog și brațele către toate femeile care vor să afle din tainele înfrumusețării și a „scurtăturilor” pe care le putem urma pentru a ne bucura de un trup armonios, frumusețe exterioară și interioară și, cel mai important, încredere în noi.

Rândurile mele sunt adresate tuturor celor care iubesc frumosul și armonia, și care doresc să se bucure de tinerețe fără bătrânețe. Fie că vorbim de tehnici de înfrumusețare, produse minune din domeniul esteticii sau saloane ce merită atenția și banii voștri, voi avea grijă să primiți întotdeauna cele mai bune sfaturi și voi fi mereu aici pentru a vă răspunde la întrebări.