Cum se contureaza zona ochilor

Cum se contureaza ochii?

Aceasta este o intrebare la care multe femei isi doresc sa gaseasca un raspuns si mai ales o tehnica ce le va permite sa arate perfect intr-un timp foarte scurt.

Specialistii in make-up sustin ca exista o serie de secrete de care trebuie sa tineti cont. Un prim lucru important este sa alegeti un concealer care sa aiba ca principala proprietate faptul ca ilumineaza. Ca si modalitate de make-up acesta trebuie aplicat sub forma unui C inversat care sa inceapa de la o treime a sprancenei si sa ajunga pana aproape de pometi. Din moment ce l-ati aplicat, ar fi ideal sa presati zona aceea cu un burete, perie sau cu ajutorul degetelor pentru a fixa mai bine concelear-ul.

Dupa acesta vine randul pudrei bronzante
Trebuie sa stiti de ce cumparati pudra bronzanta. De exemplu, daca este pentru a o aplica zi de zi, aceasta trebuie sa fie mata, daca este doar pentru a accentua anumite zone, trebuie sa fie, de asemenea, mata, dar fara a fi prea inchisa la culoare.

Pentru a accentua corect zona ochilor in cateva secunde, este indicat sa incepeti de la tample si sa va imaginati ca veti crea cifra 3. Treceti peria din zona tamplelor si va opriti sub barbie, exact ca si cum ati scrie cifra 3. Nu e asa de greu, nu?