10 sfaturi pentru un machiaj de mireasa reusit

Ce flori sa alegeti pentru buchetul de nunta, cum sa arate rochia, cum sa fie imbracate domnisoarele d eonoare, cum sa fie decorata sala- sunt doar cateva dintre problemele pe care orice viitoare mireasa le are. Si, pe langa toate acestea, in ziua nuntii trebuie sa aratati impecabile atat din punct de vedere al parului, cat si al machiajului. Va voi usura un pic munca in ceea ce priveste make-up-ul si va voi spune care sunt pasii pentru a avea un machiaj perfect in ziua nuntii.
1. Faceti o proba de machiaj inainte de ziua cea mare. Ar fi indicat sa o faceti cam cu 3-5 saptamani inainte. Daca aveti de gand sa apelati la un bronz artificial, cu atat mai mult este nevoie de o proba pentru ca make-up artstul sa isi dea seama in ce fel s-a pigmentat tenul dumneavoastra si cu ce fel de culori va sta cel mai bine.

2. Cand faceti testul de machiaj, utilizati n tricou alb sau crem-in functie de nunata rochiei pe care o veti purta- pentru a va da seama cum vor arata ochii si tenul in aceasta combinatie.
3. Nu uitati sa aplicati un corector pentru zona de sub ochi. Aceasta ar putea iesi mai mult in evidenta daca nu este bine camuflata.
4. Make-up artistii stiu in general exact ce anume sa recomande, insa, pentru a fi sigura ca nu va veti simti inconfortabil cu un machiaj care nu va place sau nu va reprezinta, ar fi ideal sa veniti in ajutorul lor cu poze ale tipurilor de machiaj care va plac sau credeti ca vi se potrivesc. De la acestea, specialistul va intelege mai bine care este stilul dumneavoastra si va putea crea exact acel make-up ideal pentru dumneavoastra.
5. Acordati si mai multa ingrijire tenului inainte de nunta pentru ca va trebui sa arate perfect, sa fie hidratat si sa poata sustine un machiaj mult mai intens decat cel zilnic.
6. Desi sunt o adepta a tot ceea ce inseamna natural, recomand ca in ziua nuntii sa purtati gene false. Bineinteles, acestea trebuie aplicate d eun profesionist si trebuie sa mareasca vizual ochii, fara insa a-i face sa pare ireali. Specialistul va alege gene de diferite dimensiuni pentru a crea un look perfect.
7. Concentrati-va atentia pe zonele fetei care atrag atentia, cum ar fi ochii si tenul. Daca ati tratat corespunzator aceste zone, cu siguranta machiajul se va integra perfect.
8. Nu evitati sa apelati la eye liner. Acesta este perfect pentru acest fel de machiaj si are rolul de a contura si mai bine ochii. Acea zona este extrem de expersiva, iar toata lumea se va uita catre dumneavoastra in momentul in care veti spune”Da”.
9. Toate produsele pe care le veti folosi dumnevaoatsra sua make-up artistul dumneavoastra trebuie sa fie profesionale, sa fie de cea mai buna calitate si sa dureze cat mai mult timp.
10. Nu uitati sa aveti la dumneavoastra in seara respectiva fond de ten, blush si ruj pentru a putea sa va retusati machiajul de cateva ori. Ziua nuntii si petrecerea din seara respectiva dureaza mult, iar dumneavoastra, ca element cheie al evenimentului, veti fi supusa la mult stres, iar machiajul se va deteriora un pic. Daca veti urma acesti pasi simpli, cu sigurante veti arata perfect.